NIEUWE SAMENWERKING BONHEUR HORECA GROEP EN 013 STRAATJES

Vanaf begin 2020 is alle 013 Straatjes content bereikbaar via Boutique hotel Auberge du Bonheur

| Auberge du Bonheur |

Boutique hotel Auberge du Bonheur (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) is met 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s een zeer kwalitatieve aanjager van het toerisme in en rondom Tilburg. We zijn er dan ook trots op dat Auberge du Bonheur vanaf 20 december 2019 alle site informatie van 013 Straatjes door plaatst op de reeds vernieuwde website www.bonheurhorecagroep.nl. Bovendien ontvangen alle hotelgasten die iets meer willen weten over Tilburg, de nieuwste 013 Straatjes city guide aan de receptie!

Jolanda de Leeuw – 013 Straatjes en Tim Wijdemans – Bonheur Horeca Groep

Tim Wijdemans: “Onze medewerkers dragen met veel kennis en passie de liefde voor Tilburg uit en hebben met het 013 Straatjes platform een perfect middel in handen om onze gasten op een inspirerende manier de stad te laten ontdekken. Via de digitale weg én de fysieke gids! Met deze samenwerking verwachten wij dat onze gasten nog gerichter de verschillende 013 Straatjes spots ontdekken en Tilburg op de best mogelijke manier leren kennen.”

Jolanda de Leeuw:013 Straatjes heeft in het verleden al vaker samengewerkt met Bonheur Horeca Groep. Dat de locaties op ons platform nu getoond worden op steeds meer toonaangevende websites van gastvrijheid aanbieders zoals Bonheur Horeca Groep is een pluim op ons werk en een groot compliment aan alle 013 Straatjes spots en lokale helden!”

Vanaf 2020 kondigen wij meer samenwerkingen aan. Diverse interessante locaties gaan de unieke 013 Straatjes content doorplaatsen om zo nog meer bezoekers van Tilburg de stad te laten (her)ontdekken.

Wil je meer weten over 013 Straatjes en heb je vragen over de Tilburg city guide, adverteren of partnerships, neem dan contact met ons op.