We zijn blij verrast met de aankondiging van de eerste pop-up foodhal van Nederland, Foodhall 88! Een selectie van foodtrucks die staan op festivals als Pinkpop, Mundial en Smaak Karavaan verzamelen zich de komende drie maanden in de Spoorzone.

Als je het ons vraagt is een foodhal nou typisch iets wat onze stad nog miste. Foodtrucks en eetkraampjes staan in Food Hall 88 om iedereen te verblijden (en verleiden) met de lekkerste geuren, kleuren en vooral smaken. Dat kan jij meemaken vanaf de opening op 18 februari om 16.00 uur.

Zoals ondernemer en uitbater Eric de Bont het omschrijft: “Lokale ondernemers vormen een totaalaanbod dat echt voor en door Tilburgers is gemaakt.”

De eerste pop-up foodhal van Nederland is te bezoeken in gebouw 88 in de Spoorzone tot 30 april. Vanaf dan wordt de ruimte verbouwd. Eric de Bont sluit niet uit dat de food hal een doorstart krijgt bij groot succes. Wij duimen alvast!

Benieuwd geworden? De reguliere openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 19.00 uur.

Wie zijn die Tilburgse trucks van Food Hall 88? Dat lees je hier.