LOCAL CITY TOURS OP MAAT

Ben jij voor je bedrijf of organisatie op zoek naar een inspirerende en lokale city tour in Tilburg? Onze stad heeft veel geheime pareltjes, verstopte trendy bars en restaurants, ambachtelijke bedrijven, hippe winkels en levendige podia. Steeds meer mensen vragen zich af wat er in onze “studentenstad” toch allemaal voor moois gebeurt. Waarom noemen bijvoorbeeld steeds meer mensen Tilburg de stad van ‘Liefde op het tweede gezicht’?

Sinds 2015 is 013 Straatjes hét platform dat de unieke, lokale, inspirerende zaken en ondernemers in de spotlights zet, gebieden verbindt en mensen uit heel de wereld laat genieten van Tilburg. Niet alleen via de website en de local city guide’s, maar sinds 2016 bieden we ook maatwerk tours aan voor organisaties en bedrijven!

De local city tours van 013 Straatjes zitten vol creativiteit, inspiratie én activatie! Je ontdekt de hotspots en highlights waar je de te gekke sfeer van het Tilburg van nu gaat ervaren en beleven. Samen met de locals nemen we jullie mee en laten we jullie zien hoe je het beste kunt genieten van Tilburg!

Zo hebben wij het afgelopen jaar o.a. de volgende city tours ontwikkeld en georganiseerd:
TET Walk: Taste & Experience Tilburg
Tilburg Mode, Textiel & Ambacht Tour
Get Lost & Experience Tilburg

Mode, Textiel & Ambacht Tour
Get Lost & Experience Tilburg
Get Lost & Experience Tilburg

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan snel het formulier in en wij nemen zsm contact op voor het maken van een afspraak!