013 Straatjes en Hostel Roots slaan de handen in één met een avontuurlijk citytrip arrangement voor gezinnen tijdens de schoolvakantie in Tilburg.

Boek nu!

In de kerstvakantie op citytrip met kinderen in Tilburg

Tot en met zondag 5 januari 2020 verandert Hostel Roots te Tilburg in een waar ‘kidshotel’.

Het hostel ligt in het centrum van de stad. Ideaal als je de stad en de omgeving wilt ontdekken en toch op een kindvriendelijke plek wilt overnachten. Het hostel biedt ouders met kind(eren) een bijzondere ervaring en 25% korting op het verblijf. Gecombineerd met de overnachting wandel of fiets je met het gezin de 013 Straatjes ‘Tilburg Kids route’ en bieden de bijzondere hotspots een belevenis vol culturele, sportieve en culinaire verwondering voor jong & oud.

 

Vanuit eigen ervaring op zoek naar bijzondere overnachting en avonturen voor gezinnen.

Als ouders van jonge kinderen misten Koen Molkenboer en Marion Leijtens (Hostel Roots) en Jolanda & Edwin de Leeuw (013 Straatjes) accommodaties waar je voor een nacht of twee prettig verblijft met kinderen. Daarom bundelden 013 Straatjes, de lokale city guide van Tilburg en Hostel Roots vorig jaar hun krachten om een verrassend citytrip arrangement voor gezinnen samen te stellen tijdens de schoolvakanties. Na succes wordt dit nu iedere schoolvakantie herhaald en sluiten andere Tilburgse hotspots zich aan, waardoor er een bijzonder mooi aanbod ontstaat.

Familiekamers

Hostel Roots leent zich uitstekend voor gezinnen door de gevarieerde luxe familiekamers. Kinderen verwonderen zich over het prachtige monumentale pand, een vleugel in het atrium en een echte bankkluis in de ‘basement’ bar.  De themakamers beschikken over een combinatie van stapelbedden, entresols, eigen balkon en badkamer. Er is speciaal voor de kinderen: een bioscoop in de oude bankkluis, een kist vol speelgoed, boeken, sjoelbak en darts. Voor de ouder(s) is er een bar, waar ze lekker genieten als de kinderen slapen of spelen.

 

De ‘Tilburg Kids route’ laat kinderen verwonderen en ouders genieten van Tilburg tijdens de kerstvakantie!

Het houdt niet op bij de bijzondere overnachting. Er is speciaal voor de ‘kids citytrip’ een avontuurlijke, culinaire en culturele kids route door Tilburg gemaakt. Ieder gezin ontvangt de nieuwe 013 Straatjes Tilburg City guide en een inspirerende kaart van de Tilburg Kids route. De locaties zijn makkelijk te voet of per fiets te bereiken. Bovendien ze hebben allemaal iets speciaals in petto. Zo geeft Spruit Kinderfestival* een gratis voorstelling, bezoekt iedere 2e persoon gratis het Ontdekstation013, eet en drink je bij Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis met 10% korting, krijgt iedereen bij Block013 een gratis drankje, Doloris Meta Maze geeft 10% korting op de entree en ook bij Ovide krijg je een gratis drankje.

Al met al een verrassend verblijf in Tilburg voor jong & oud! Boeken kan via de website van Hostel Roots, waar de kortingscode te vinden is.

https://hostelroots.nl/nieuws/tijdens-de-schoolvakanties-overnachten-bij-roots-kids-hotel-de-citytrip-met-kinderen/

Boek nu!

Link voor print
https://013straatjes.nl/in-de-schoolvakanties-op-citytrip-met-kinderen-in-tilburg/

*Spruit Festival vindt plaats van vrijdag 27 december t/m maandag 30 december op verschillende locaties in de stad.

*Festival Circolo vindt in de herfstvakantie in het Leijpark in Tilburg

Aankleding Hostel Roots mede mogelijk gemaakt door Sterre Kinderopvang

Fotografie: kinderen bij Hostel Roots: Edwin de Leeuw – 013 Straatjes, Festival Circolo: Jean Philipse & Karin Jonkers, Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis: fotografie Victor van Leeuwen, Block013: WillemVSbreugel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Meer informatie & inspiratie: