In de zomer van 2015 zijn we gestart met ‘013 Straatjes’. Een platform dat de leuke plekjes van Tilburg onder de aandacht brengt en gebieden, bezoekers en bedrijven verbindt. Wat begon als een simpele website om te laten zien hoe veelzijdig Tilburg wel niet is, werd zoveel meer. Zoals deze nieuwe 013 Straatjes city guide!

Hoewel we nog maar een jaar bestaan is ‘013 Straatjes’ een begrip in Tilburg en ver daarbuiten. Zo werd Jolanda geïnterviewd door de Cosmopolitan, is onze eerste gids beter ontvangen dan we ooit hadden durven dromen en werken we met toffe Tilburgse initiatieven om deze stad en alle straatjes nog mooier te maken. Bedankt iedereen die in ons gelooft!

Nog steeds ontvangen we nabestellingen van de eerste inspiratie gids. We zijn met deze positieve energie begonnen aan de plannen voor de tweede editie. In het Nederlands én Engels! Nu komen de internationale bezoekers ook te weten hoe uniek de festival sfeer in de Spoorzone is, het karakteristieke Dwaalgebied, het bruisende centrum, de relaxte Piushaven en de prachtige musea zijn. Wij danken de deelnemende bedrijven en gebiedspromotors voor hun bijdragen en onvoorwaardelijke steun!

Als je het ons vraagt geven de gevarieerde gebieden Tilburg nog meer smoel en nieuwe identiteit. Wij houden daarvan; wij genieten van Tilburg!
Jolanda & Edwin de Leeuw

Jolanda en Edwin de Leeuw initiatiefnemers 013 Straatjes city guide Tilburg