CITY GUIDE TILBURG No.8

BAM! Daar is ‘ie dan: de cover van onze nieuwe 013 Straatjes City Guide Tilburg, gemaakt door kunstenaar Vera Meulendijks. ‘Tilburg is ON A ROLLL!!’

Tilburg heeft zich ontpopt tot een dynamische en levendige stad. De creatieve ondernemers, kunstenaars, artiesten, culturele kartrekkers en programmeurs werken nog meer samen. Ze blijven experimenteren en organiseren unieke evenementen die bruisen van energie. Er is heel veel te doen en dat moet je zien!

Met veel trots presenteer ik de achtste 013 Straatjes City Guide van Tilburg en omgeving. Een ode aan de smaakmakers van de stad. Ambitieus, creatief en lekker eigenwijs. Net als de kleurrijke cover van kunstenaar Vera Meulendijks, waar de energie werkelijk vanaf spat.

De City Guide staat weer vol met leuke winkels, cafés, restaurants, spraakmakende musea, theaters, podia en schitterende parken in en rondom Tilburg. De gids is uitgebreid met de ‘Things to do’-evenementenkalender en een bucketlist met toffe tips.

Lekker veel inspiratie om Tilburg te ontdekken, te blijven hangen, in de gaten te houden en natuurlijk, om terug te komen. 

Veel plezier!