De ambachtelijke Tilburgse chocoladereep is in de maak!

De cover van de laatste 013 Straatjes local city guide is in samenwerking met chocolatier Friandries (Dries Michels) tot stand gekomen. In deze derde editie staat het samensmelten van de kleurrijke gebieden en creatieve plekken in Tilburg centraal.

Tijdens de ontwikkeling van de cover wisten Jolanda & Edwin de Leeuw van 013 Straatjes en Dries direct dat ze meer moesten doen met dit idee en sloegen de handen ineen om deze unieke chocoladereep van Tilburg te ontwikkelen. De cover komt tot leven!

unieke-tilburgse-chocoladereep-cover-by-013straatjes-en-friandries

Proeverij
Afgelopen woensdagavond nodigden wij een klein clubje geselecteerde Tilburgse smaakmakers uit de verschillende gebieden uit: Sander Overweg van De Houtloods en De Wagon, Jaap van Corven van De Burgerij en De Visserij, Marlous Mutsaers van Gianotten Mutsaers, Roy Maas van Loc Brewery, Martijn Lavoir van EVE en Shenol en Rachel van Locals. Deze Tilburgse smaakmakers mochten proeven van de vijf verschillende chocoladerepen en bepalen zo samen de smaak van de nieuwe Tilburgse chocoladereep.

proeverij-ambachtelijke-tilburgse-chocoladereep-door-013straatjes-en-friandries

Friandries en 013Straatjes gaan, na alle input van woensdagavond, weer verder met het ontwikkelen van de unieke Tilburgse chocoladereep.

Bestellen?
Benieuwd naar de naam en wanneer je de chocoladereep kunt bestellen? Binnenkort is de reep via de 013Straatjes webshop te bestellen en te koop bij geselecteerde 013 Straatjes bedrijven. Volg ons dus op Facebook, Instagram of Twitter en je weet het als één van de eerste!

013straatjes-local-city-guide-taste-and-experience-things-to-do-tilburg-1