Hij is uit! Onze eerste eigen 013 Straatjes inspiratiegids. De distributie is deze week gestart dus je gaat ze snel tegenkomen!

De gids draagt onze liefde voor Tilburg uit. We presenteren zestien geweldige bedrijven, verspreid over de Spoorzone, het Dwaalgebied, het Centrum en de Piushaven. Bijzondere ondernemers die op hun eigen manier kleur en identiteit geven aan Tilburg. Daarnaast interviewden we ook drie creatieve Tilburgers. Dit zijn de mensen die ons trots maken op de stad.

De komende weken zullen wij je iedere dag trakteren op een interview van een bedrijf uit de gids. Verder kun je ook de volledige interviews van Hoedenontwerper Daffy de Vyldre, ontwerpster Noortje van Venrooij (Discodip) en Jean-Paul Lilipaly (leadzanger van de The Black Marble Selection) terugvinden op deze website.

Met de gids bieden we een selectie van de mooie zaken aan, maar in de gebieden zit natuurlijk nog veel meer. Op deze website vind je een uitgebreider en actueel overzicht van geweldige winkels, koffiecafés, restaurants, bars,  muziekpodia en bed & breakfast die je niet mag missen!