013 Straatjes en Flyerman slaan de handen ineen!

De 2e editie van onze 013 Straatjes Things to Do Tilburg is uit! De 2 maandelijkse 013 Straatjes UitAgenda van Tilburg en regio 013, Things To Do werkt vanaf deze editie samen met Flyerman en wordt zo mooi gepresenteerd in de flyerrekken, displays en op leestafels. Hierdoor zijn we vanaf vandaag te vinden bij ruim 240 locaties: Cultuur, kunst, uitgaan, eten, drinken, shoppen, events en nog veel meer voor jong & oud.

Rolf van Geel – Flyerman: “Flyerman is al meer dan 20 jaar de specialist in het drukken en verspreiden van posters, flyers en magazines voor cultuur en evenementen in Nederland en regio Tilburg. Deze samenwerking met 013 Straatjes voelt als een logische stap zodat we met het gezamenlijke netwerk kunnen zorgen voor een nog betere zichtbaarheid van al het moois dat Tilburg te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan”

Jolanda de Leeuw – 013 Straatjes: “Edwin en ik doen vrijwel alles zelf binnen ons platform. Van idee naar concept, design, productie, onderzoek, acquisitie en distributie. Dit vinden we fantastisch, het is duurzaam en we houden hierdoor goed contact met onze partners en klanten. Het netwerk van Flyerman en de continue bevoorrading van de 013 Straatjes Things to Do UitAgenda bij meer dan 240 locaties vinden we ook erg belangrijk. We geloven dat een handzame, fysieke UitAgenda zoals Things to Do een perfecte aanvulling is binnen de marketingmix van ieder lokaal bedrijf. Geen privacy schendende en tracking overladen social apps of websites maar een handig overzicht van 80 toffe Things to do in je pocket 😉 We zijn dan ook trots op deze samenwerking met Flyerman waar we gebruik maken van elkaars kennis en passie voor lokaal ondernemerschap, cultuur en duurzaamheid (no waste).”


In één oogopslag bijna 80 leuke dingen om te doen in november en december!  De 2e Things to Do Tilburg wordt vanaf vandaag verspreid en is gratis mee te nemen bij verschillende musea, theaters, bibliotheken, cafés, kledingwinkels, boekhandels, VVV en meer in en rondom Tilburg. Een handige, overzichtelijke en inspirerende agenda om vast te houden, te delen en naar uit te kijken.