NU VERKRIJGBAAR: 5e Editie 013 STRAATJES CITY GUIDE TILBURG

In onze eerste City Guide (december 2015) presenteerden we 16 spots. Tegenwoordig barst Tilburg echt uit zijn voegen en verrast de stad ons nog steeds. Ruim 75 spots telt deze 5e City Guide!

No.5 DE STAD ALS FESTIVAL

Wij zien de stad als een toonaangevend festival dat blijft experimenteren en vernieuwen. Met verschillende gebieden om te ontdekken en van te genieten. Loop de straatjes in en laat je verrassen. Kunstwerken in de musea en bijzondere locaties zoals de LocHal waarmee we in Tilburg wereldwijd hoge ogen gooien. Heerlijke foodbars, mooie winkels en geweldige podia, waar sterren pronken en talenten ontwikkelen. En natuurlijk het tofste burgerinitiatief van Nederland, het Spoorpark.

Welkom in Tilburg. Dat gevoel brengen we al 4 jaar tot uiting in het 013 Straatjes-platform. Het komt samen in deze jubileumeditie. De City Guide van Tilburg, met een selectie van het beste van de stad.

Veel plezier! Edwin & Jolanda de Leeuw

NU VERKRIJGBAAR

De 013 Straatjes City guide Tilburg is GRATIS verkrijgbaar bij de volgende locaties:

SPOORZONE

DWAALGEBIED

CENTRUM

PIUSHAVEN

KORVEL

BESTERD

GOIRKE

MUSEA 

OMGEVING TILBURG

HOTEL/ B&B/ HOSTEL

OVERIGE LOCATIES

  • VVV Tilburg – Spoorlaan 434a

ADVERTEREN

013 Straatjes biedt uitgebreide mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van Tilburg te inspireren en bereiken. Als je meer wil weten over 013 Straatjes, vragen hebt over de Tilburg city guide, adverteren of partnerships, neem dan contact met ons op.