013 Straatjes en Hostel Roots slaan de handen in één met een avontuurlijk citytrip arrangement voor gezinnen tijdens de herfstvakantie in Tilburg.

Boek nu!

KIDSHOTEL
Van 14 t/m 28 oktober 2018 verandert Hostel Roots in een waar ‘kidshotel’. Het hostel biedt ouders met kind(eren) een bijzondere ervaring en 25% korting op het verblijf. Gecombineerd met de overnachting wandel of fiets je met het gezin de 013 Straatjes Tilburg Kids route en bieden de bijzondere highlights een belevenis vol culturele en smakelijke verwondering voor jong & oud.

 

BIJZONDERE OVERNACHTING VOOR GEZINNEN
Hostel Roots leent zich uitstekend voor gezinnen door de gevarieerde luxe familiekamers. Kinderen verwonderen zich over het prachtige monumentale pand, een vleugel in het atrium en een echte bankkluis in de ‘basement’ bar. De themakamers beschikken over een combinatie van stapelbedden, entresols, eigen balkon en badkamer. Ook aan extra’s zoals een babyphone of ledikant is gedacht. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen: een bioscoop in de oude bankkluis, een kist vol speelgoed, boeken, sjoelbak en darts. Voor de ouder(s) is er een bar, waar ze lekker genieten als de kinderen slapen.

TILBURG KIDS ROUTE
013 Straatjes heeft speciaal voor de kids citytrip een avontuurlijke en culturele kids route door Tilburg gemaakt. Vanuit Hostel Roots, gelegen in het sfeervolle Dwaalgebied, gaat deze route langs het Ontdekstation013 in de stoere Spoorzone, de relaxte Piushaven met Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis en Festival Circolo in het Leijpark.

SPECIALS
De locaties hebben allemaal iets speciaals in petto. Zo geeft Festival Circolo* 20% korting op een van de vele spetterende voorstellingen. Bezoekt iedere 2e persoon gratis het Ontdekstation013 en eet en drink je bij Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis met 10% korting.

  

  

Bovendien ontvangt iedereen die boekt de nieuwe 013 Straatjes Tilburg City guide en een inspirerende kaart van de Tilburg Kids route. Alles kan heel goed te voet of met de fiets worden ontdekt. De locaties van de Kids route zijn vanuit Hostel Roots binnen 13 minuten te bereiken.

Al met al een verrassend verblijf in Tilburg voor jong & oud!

Boek nu!

 

*Festival Circolo vindt plaats van 12 t/m 21 oktober in het Leijpark in Tilburg

Aankleding Hostel Roots mede mogelijk gemaakt door Sterre Kinderopvang

Fotografie kinderen bij Hostel Roots: Edwin de Leeuw – 013 Straatjes,
Festival Circolo: fotografie Jean Philipse, Karin Jonkers, Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis: fotografie Victor van Leeuwen